Lager 10000 KVM | Lodgatan 9, Malmö

TA KONTAKT

Unikt nybyggnadsprojekt längs med Lodgatan i Hamnen. Här kommer en fastighet med generösa ytor att byggas. Möjlighet till att vara med i ett tidigt skede och påverka utformningen av ert nya lager. I dagsläget kan vi erbjuda ytor från upp till ca 10 000 kvm.

Mycket bra logistikläge med närhet till både motorvägen och Malmös mer centrala delar. Fastigheten ligger endast 2 km från Malmö Centralstation.

"Unikt nybyggnadsprojekt med generösa ytor i Hamnen!"

FAKTA

Street address: Lodgatan 9
City: Malmö
Area: Hamnen
Property: Lager
Size: Array m²

OMGIVNING

Fastigheten har ett strategiskt logistikläge i Hamnen med nära till Malmö Centrum. Lodgatan ligger i nära anslutning till Västkustvägen och enkelt att ta sig ut på ringvägarna och motorvägen med bil. Inom promenadavstånd finns busshållsplatser där bussar kan ta dig runt de mer centrala delarna av Malmö.

SERVICE

Centrala Malmö nås inom 10 min från fastigheten där stort utbud av service, butiker, hotell, nöje med mera finns. I omgivningarna finns några lunchrestauranger och lättare service. Flera handelsområden finns inom 10 min med bil, tex Entré, Burlöv Center, Toftanäs och Stora Bernstorp.

KOMMUNIKATIONER

Närheten till Västkustvägen gör att anslutningen till E6/E22 är mycket snabb. Bussförbindelser till Malmö Central och övriga Malmö finns i närheten.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Hamnen Lodgatan 9

8 + 1 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.