Lager 1126 KVM | Trehögsgatan 4, Malmö

TA KONTAKT

På attraktivt läge i Fosie industriområde finns väldisponerade ytor för lager med kontor på totalt 1 126 kvm. Lagerhall på 860 kvm med 1 st vikport på husets västra sida. Pelarfritt med takhöjd till balk på 4,2 m. Kontorsdelen om ca 266 kvm ligger på ett plan med flertalet kontorsrum. Hela fastigheten är inhägnad med industristängsel och hela gårdsplanen är asfalterad med möjligheter till parkering, markförvaring och ställyta. På tomten finns spolplatta. Laddstolpe för två bilar finns installerat. Fastigheten kommer delas med andra hyresgäster.

Möjlighet finns att hyra hela eller delar av fastigheten, 1 846 kvm kvm eller 720 kvm – båda dessa ytor med lager, kontor, pentry och WC.

"Lager med kontor på inhägnad tomt på attraktivt läge i Fosie!"

FAKTA

Street address: Trehögsgatan 4
City: Malmö
Area: Fosie
Property: Lager
Size: 1126 m²

OMGIVNING

Fosie ligger på ett strategiskt läge mellan den Inre och Yttre Ringvägen och anslutande leder. Här finns en aktiv företagskultur med ca 10 000 arbetsplatser och 300 företag. Centrala Malmö nås på ca 15 min med bil och busshållplats finns inom gångavstånd från fastigheten.

SERVICE

Stort utbud av service på Jägersro Center med handel, livsmedel, restauranger, service och nöjen. I omgivningen finns många lunchrestauranger inom gångavstånd.

KOMMUNIKATIONER

Närheten till Yttre- och Inre Ringvägen gör resandet smidigt in till centrala Malmö, Köpenhamn, mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde.

Mark Silfver

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)760-08 97 27

Malmö Fosie Trehögsgatan 4

15 + 11 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.