Lager 877 KVM | Boplatsgatan 2A, Malmö

TA KONTAKT

877 kvm lokal i Fosie.
Kontor i två plan på 379 kvm där övre plan framförallt utgörs av separata kontorsrum och ett större konferensrum. På nedre plan finns ett pentry, några kontorsrum, en öppen kontorsyta/serviceyta till lagret samt två omklädningsrum med en bastu.
Lager/verkstad på 498 kvm. Lagerdelen är öppen, med bra takhöjd och in- och utlastning sker genom en stor markport. I lagerdelen finns det även ett entresolplan om ca 100 kvm.

På den gemensamma gården finns ett antal parkeringsplatser som hör till lokalen.

"Kontor/lager/verkstad i Fosie."

FAKTA

Street address: Boplatsgatan 2A
City: Malmö
Area: Fosie
Property: Lager
Size: 877 m²

OMGIVNING

Fosie industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området är beläget sydost om Malmö och började utvecklas i början av 1970-talet. De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosie.

SERVICE

Stort utbud av service på Jägersro Center med handel, livsmedel, restauranger, service och nöjen. I omgivningen finns många lunchrestauranger inom gångavstånd.

KOMMUNIKATIONER

Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet smidigt in till centrala Malmö, Köpenhamn, mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. Utanför fastigheten finns busshållplats med Stadsbuss som går in till centralstationen.

Mark Silfver

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)760-08 97 27

Malmö Fosie Boplatsgatan 2A

5 + 6 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.