Kontor 386 KVM | Grisslevägen 19, Lund

TA KONTAKT

Trevligt och ljust kontor på våning 3, av 3 nära Lund C. Lokalen har flera kontorsrum för 1-2 personer och en öppen yta där fler arbetsplatser kan nyttjas.

Här erbjuds även pentry med matplats, loungeyta samt konferensrum.

Det är ca 10-15 minuters gångavstånd till Lund C (västra sidan) med åtkomst till tåg, spårvagn, stads- och regionbussar. Utanför fastigheten finns hållplats för både stads- och regionbuss och du når Lund C på 3-4 minuter med buss.

Varmt välkomna på visning!

"Ljust och inbjudande kontor om ca 386 kvm!"

FAKTA

Street address: Grisslevägen 19
City: Lund
Area: Väster
Property: Kontor
Size: 386 m²

OMGIVNING

Väster är en charmig och varierad stadsdel, lokaliserad på västra sidan om järnvägen i Lund. Här finns olika typer av citynära boende och fina grönområden. Namnet Väster kommer ifrån att området ligger just ”väster om järnvägen”. Här finns en unik charm då man på flera ställen bevarat de äldre områdena. Väster ger ett omväxlande intryck med en blandning av bostäder, företag och service.

SERVICE

Detta populära område erbjuder flertalet services och många möjligheter till restaurang- och cafébesök. Handelsplatsen Nova ligger i närheten och tar endast några minuter med bil eller cykel.

KOMMUNIKATIONER

Det är ca 10-15 minuters gångavstånd till Lund C (västra sidan) med åtkomst till tåg, spårvagn, stads- och regionbussar. Utanför fastigheten finns hållplats för både stads- och regionbuss och du når Lund C på 3-4 minuter med buss. Området är lättillgängligt via samtliga färdmedel. För bilpendlaren finns parkering utanför lokalen och du tar dig snabbt och enkelt in till stan samt angränsande orter och Malmö via Fjelievägen, 108:an och Norra Ringen som leder vidare till E22:an.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Väster Grisslevägen 19

3 + 4 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.