Kontor 300 KVM | Traktorvägen 6B, Lund

TA KONTAKT

Kontorslokal på helt eget våningsplan om 300 kvm på andra våningen. Byggnaden är oktagonformad och så även kontoret, vilket ger fönster åt samtliga väderstreck och härligt naturligt ljusinsläpp. I kontoret finns pentry, WC, parkeringsplatser på fastigheten och ett centralt handel- och serviceläge med Mobilia och Nova precis bredvid. Läget är även lättillgängligt för besökare och bra skyltläge!

"Ljust kontor på eget våningsplan i oktagonformad byggnad!"

FAKTA

Street address: Traktorvägen 6B
City: Lund
Area: Gunnesbo
Property: Kontor
Size: 300 m²

SERVICE

Närhet till Lunds största handelsplats och shoppingcenter Nova med ett stort utbud av service genom butiker, flertalet matbutiker, möbelvaruhus, bilhandlare, restauranger, apotek etc. Här finns det mesta i serviceväg på samma plats. På Traktorvägen finns även en återvinningsstation.

KOMMUNIKATIONER

Närhet till väg 108 och Norra Ringen för pendling med bil och parkeringar utanför lokalen samt på anvisade parkeringsplatser på handelsområdet. För kollektivtrafik finns Pågatåg till och från Gunnesbo station samt bussar från Fjelievägen och Mobilia in till centrala Lund, Bjärred och Löddeköpinge. Norra Ringen i Lund ansluter smidigt till E6:an och E22:an för bra pendling med bil.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gunnesbo Traktorvägen 6B

14 + 11 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.