Kontor 709 KVM | Lindholmspiren 9, Göteborg

TA KONTAKT

Nu kan vi erbjuda en ljus och härlig lokal på Lindholmen med utsikt över älven. Här finns plats för cirka 45 medarbetare fördelat på 683 kvadratmeter. Här sitter du ostört i mindre kontorsrum eller så väljer du att arbeta i det öppna kontorslandskapet. Det finns två gemensamma bokningsbara konferensrum i fastigheten och i entrén finns en bemannad reception som tar emot era besökare.

På Lindholmen sitter företagen som går i spetsen vad gäller utveckling och innovation. Hit tar du dig enkelt kommunalt via buss eller varför inte njuta av en tur med färjan? Det går också utmärkt att ta cykeln eller parkera i närheten.

I området finns det gott om trevliga lunchställen. Vad sägs om Benne Pastabar eller populära Jos hälsocafé? Här kan man ta en promenad längst kajen och njuta av allt vad Lindholmen och Eriksberg har att erbjuda.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

"Nu kan vi erbjuda en ljus och härlig lokal på Lindholmen med utsikt över älven."

FAKTA

Street address: Lindholmspiren 9
City: Göteborg
Area: Lindholmen
Property: Kontor
Size: 709 m²

OMGIVNING

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 50 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information!

KOMMUNIKATIONER

Lindholmen har ett oslagbart läge i Göteborg med närhet till centrum, havet och kollektivtrafik. Detta gör det enkelt för dig och dina medarbetare att komma till och från jobbet, samt att njuta av stadens bekvämligheter.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Lindholmen Lindholmspiren 9

8 + 15 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.