Under sommaren 2020 flyttar Elfa International AB sitt huvudkontor till en av Castellums lokaler på Lilla Nygatan 7 vid Gustav Adolfs Torg i Malmö.
Elfa International AB är moderbolag i Elfa-koncernen och utvecklar och tillverkar förvaringslösningar för hemmet. Sedan 1999 ägs Elfa International av The Container Store, en av USA:s största detaljhandelskedjor för förvaringsprodukter.

I dagsläget sitter Elfa på olika våningar i en närliggande fastighet, men har haft ett behov av att hitta en modern lokal som är fördelad på ett våningsplan. Lösningen blir att under sommaren 2020 flyttar de sitt huvudkontor till Lilla Nygatan 7.

– Relier har tidigare förmedlat Elfas flytt från Västervik till Malmö och det är därför extra kul att få hjälpa dem igen, denna gången inom Malmö och till en mer effektiv kontorsyta där allt är samlat på ett plan, säger Sanna Ljungström, uthyrare på Relier- Real Estate Advisor.

– Vi ser fram emot ett funktionellt kontor i centrala Malmö där Elfa kan fortsätta utvecklas till en ledande leverantör av olika förvaringslösningar som skapar mer plats i människors hem, säger Anders Rothstein, VD på Elfa International AB.

Relier och Castellum hälsar Elfa varmt välkomna till nyrenoverade lokaler.
För mer information kontakta:
Magnus Silfver, VD Relier Syd AB
Tel: 0733 77 00 85