Kontor 827 KVM | Stormgatan 14, Malmö

TA KONTAKT

Här erbjuds en stor kontorslokal på ca 827 kvm fördelat på två våningsplan (5 & 6) med interntrappa. Ljusa lokaler som har blandad planlösning mellan kontorsrum och öppet landskap. Anpassningar kan göras efter era önskemål. Egen balkong på femte våningen in mot gården. Fantastiskt ljusinsläpp genom många och stora fönster. Möjlighet finns att dela av våningsplanen om man önskar mindre storlek, vilket är 595 kvm på vån 5 och 232 kvm på vån 6.

Kolgahuset är ett av Malmös första funkishus från 1935 av arkitekt Carl-Axel Stoltz, hela fastigheten renoverades 2019 för att möta dagens behov.

Trevlig solig innergård. Gemensam takterrass med milslånga vyer!

"Kontor på två våningsplan i marin miljö nära centralstationen!"

FAKTA

Gatuadress: Stormgatan 14
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 827 m²

OMGIVNING

Området präglas av kontor, bostäder, service, universitet och hamnmiljö. Här finns det nära till allt, bra kommunikationer, nära till naturen och bra service och nöjesutbud.

SERVICE

En kort promenad till stora utbud av lunchrestauranger, apotek, handel, banker, livsmedelsbutiker, gym, shopping med mera! I kvarteren erbjuds det mesta och en kort promenad på 5-10 min nås shoppinggatan och det absoluta cityläget!

KOMMUNIKATIONER

En kort promenad till Centralstationen för stort utbud av bussar och tåg. För bilpendlaren kommer man snabbt ut på ringlederna via flera alternativa vägar. Malmö är även en cykelstad för den som önskar miljömedvetna färdmedel.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Centrum Stormgatan 14

7 + 6 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.