Kontor 220 KVM | Pilgatan 6, Malmö

TA KONTAKT

På Pilgatan 6 har vi nu en ljus och fräsch lokal om 220 kvm i markplan. Lokalen är nyrenoverad och utrustad med ny ventilation och kyla installerad. Lokalen är anpassad för kontor samt med stora välexponerade skyltfönster och ett stenkast från Värnhemstorget och Entré i Malmö.

Varmt välkomna på visning!

"Nu erbjuds möjligheten att hyra en nyrenoverad kontorslokal på ett attraktiv läge!"

FAKTA

Street address: Pilgatan 6
City: Malmö
Area: Värnhem
Property: Kontor
Size: 220 m²

OMGIVNING

Värnhem är ett delområde i stadsdelen Centrum, Malmö. Området ligger mellan Föreningsgatan och Nobelvägen, sydväst om Sallerupsvägen. Värnhem avser i dagligt tal ett större stadsområde som består av kvarteren kring Värnhemstorget, begränsat av Drottninggatan, Hornsgatan, Nobelvägen och Exercisgatan. Vid Värnhem finns allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker, restauranger och allservice.

SERVICE

På härliga livliga Värnhem finns det mesta på nära håll, så som de två stora matbutikerna, Ica Supermarket och Coop. Entré ligger ett stenkast från fastigheten och butiker, restauranger och närservice erbjuds i närområdet.

KOMMUNIKATIONER

Värnhemstorget är en av Malmös viktigaste knutpunkter för kollektivtrafiken och på 10 minuter når du Malmö City. I december 2018 öppnade även Östervärnstation där pågatågen stannar. Från Malmö C når du Värnhem via stadsbussarna 3, 4 samt 31.

Julia Castro

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Värnhem Pilgatan 6

7 + 10 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.