Lediga Butiker i Helsingborg

Helsingborg som ligger i Skåne, är Skånes andra största stad efter Malmö och staden ingår i Öresundsregionen. En vacker stad med många möjligheter och med närheten till Danmark så gör det den till en perfekt stad att etablera din verksamhet i! Du kanske länge sökt efter lediga butiker i Helsingborg, men upptäckt att det inte är så enkelt på egen hand. Då ska du kontakta oss på Relier AB. Vi har ständigt kontakt med de som hyr lokaler och fastighetsägare och vi vet direkt när det blir en ledig lokal eller butik på de mest attraktiva ställena. Dessutom har vi mängder av andra lediga butiker i Helsingborg, samt andra lokaler att erbjuda. Så oavsett om du tänker att expandera den butik du redan har och söker en större lokal, eller om du vill starta en butik från grunden så ska du höra med oss.

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

Att hitta den perfekta lokalen

Vad är det viktigaste för dig när det kommer till lediga butiker i Helsingborg? Är det läget som är det du bryr dig mest om, eller är det storlek och pris? Vi på Relier AB kan matcha önskemål och krav så att du blir 100 % nöjd med din butikslokal. Vi blir inte nöjda förrän du är nöjd!

Ta hjälp av Relier AB

Relier AB grundades 2009 och är idag en av Sveriges största lokalförmedlare. Vi finns i flera städer runtomkring i Sverige. Hos oss kan du boka in ett personligt, kostnadsfritt möte för att få hjälp med att hitta rätt lokal. Du kan även använda vår sökmotor på vår hemsida helt gratis och söka fram flera olika alternativ när det gäller lediga butiker i Helsingborg. Sökmotorn är avancerad men ändå enkel att använda och du får fram många förslag som matchar det just du söker.

Söder, Helsingborg
Södergatan 41
Butik
813 m²

Butik med bra skyltläge om ca 813 kvm belägen i Södercity i Helsingborg uthyres! Lokalen utgörs av ca 771 kvm butiksyta samt ca 41 kvm kontorsyta. Det finns ytterligare ca 353 kvm lageryta i källarplan att tillgå. Skyltfönster med skjutpartier ut mot Södergatan. Stor öppen yta inne i butiken. Butiken ligger på populära Södergatan nära Gustav Adolfs Torg på Södercity i Helsingborg med många människor i rörelse. Klar för omgående inflyttning. Lokalen hyrs ut i befintligt skick. Tillträdande hyresgäst utför och bekostar alla åtgärder i lokalen. Bra referenser erfordras. Endast momspliktig verksamhet. Säkerhet i form av bankgaranti eller hyresdeposition krävs.

Berga, Helsingborg
Garnisonsgatan 14
Butik
1339 m²

Butik om ca 1.339 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Bra skyltläge med stora glaspartier ut mot Garnisonsgatan. Ljus och fin lokal. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Goda referenser erfordras!

Berga, Helsingborg
Garnisonsgatan 6
Butik
1250 m²

Butikslokal om ca 1.250 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lämplig som försäljningsyta, t ex som bilhall. Bra skyltläge med stora glaspartier ut mot Garnisonsgatan. Ljus och fin lokal med markportar på både framsidan och baksidan av lokalen. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området.Goda referenser erfordras!

Berga, Helsingborg
Bergavägen 1
Butik
659 m²

Butikslokal med kontor om 659 kvm på Berga Industriområde i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på bottenplan och består av ett inbjudande showroom samt kontorsytor med luftiga och ljusa interiörer. Komfortkyla finns i fastigheten.Berga är ett attraktivt industriområde i norra Helsingborg. Området ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station.

Berga, Helsingborg
Muskötgatan 4
Butik
1610 m²

Försäljningslokal om ca 1.185 kvm på industriområdet Berga i Helsingborg uthyres! Lämplig som försäljningsyta. Bra skyltläge med stora glaspartier ut mot Muskötgatan. Lokalen består av ca 870 kvm butiksyta samt ca 315 kvm lageryta. Bra och inhägnad inlastningsyta i anslutning till fastigheten. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området.