Kontor 519 KVM | Skeppsgatan 9, Malmö

TA KONTAKT

Kontorslokal på entréplan på 519 kvm i Västra Hamnen, Malmö. En öppen och välkomnande entré med möjlighet till reception samt rum i varierande storlekar och mötesrum. Pentry och diverse förråd finns. Många fönster med grönskan i Kockums park utanför. Lokalen ligger nära service.

"519 kvadratmeter med bra läge, nära centrala Malmö och hamnen"

FAKTA

Street address: Skeppsgatan 9
City: Malmö
Area: Västra Hamnen
Property: Kontor
Size: 519 m²

OMGIVNING

På ett välplacerat läge bredvid World Trade Center i Västra Hamnen finns denna lokal, nära till hamnens utbud samt centrala Malmö. Omgivningen består av kontorsbyggnader, restauranger, idrottsmöjligheter samt service. En kort promenad till hamnen med marin miljö, vatten och härlig miljö om somrarna.

SERVICE

Precis runt hörnet om lokalen finns flera restauranger och lunchställen. I närheten finns Masttorget med ett stort utbud av restauranger, ICA Maxi, Systembolag, apotek, gym och mycket mer. Granne med lokalen finns ett hotell.

KOMMUNIKATIONER

På parallellgata avgår stadsbuss 2 & 3. 15 minuters promenad till Centralstationen för tåg och regionbussar. För bilpendlaren finns parkeringsplatser eller garage i närheten. I anslutning till lokalen finns några få parkeringsplatser.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Västra Hamnen Skeppsgatan 9

5 + 6 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.