Kontor 105 KVM | Lasarettsgatan 1, Göteborg

TA KONTAKT

Här finns ett mysigt kontor om ca 105 kvm, mitt i Göteborg. Lokalen har en rumsindelad planlösning med 3 separata kontorsrum samt ett personalrum med kök.

"Separata fina kontorsrum."

FAKTA

Street address: Lasarettsgatan 1
City: Göteborg
Area: Centrum
Property: Kontor
Size: 105 m²

OMGIVNING

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 50 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information!

SERVICE

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig!

KOMMUNIKATIONER

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Rebecka Polhem

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-99 47 01

Göteborg Centrum Lasarettsgatan 1

14 + 13 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.