Lediga Kontor i Malmö

Har du ett växande företag eller precis startat ett nytt? Då kanske du är på jakt lediga kontor i Malmö. Det är bra om du redan innan du börjar söka efter lediga lokaler, bestämmer dig för exakt vad det är du vill ha och vad du är ute efter. Saker som läge, storlek och pris är ofta viktigt för de flesta och att ha lagt upp en plan för hur du vill att ditt kontor ska se ut och vart det ska ligga samt kosta är en fördel när du sedan ska söka fram lämpliga lokaler som kan passa dig. Att även sätta upp en budget för vad som får kosta och hur mycket underlättar även det i ditt sökande efter rätt lokal för just din verksamhet.

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

Köpa eller hyra?

Lediga kontor Malmö kan både hyras och köpas och du hittar ett stort utbud av båda alternativen. Relier AB hjälper dig gärna med att hitta just det du behöver och lyssnar på dina önskemål när det kommer till vad du söker i en kontorslokal. Genom att ta hjälp av Relier så kommer du garanterat bli nöjd, då de själva inte är nöjda förrän du är det!

Vad är viktigt för dig?

Vad har ditt kontor för behov? Söker du efter en miljö du trivs i med öppna ytor och fräscha lokaler, eller är det läget som är det allra viktigaste för dig? I de allra bästa fall så behöver du inte välja mellan dessa saker utan kan hitta precis det du söker i en och samma lokal.

Kontakta Relier AB

relier.se kan du kostnadsfritt få hjälp med att hitta det du behöver. Antingen använder du vår sökmotor eller så kontaktar du vårt kontor i Malmö för att få personlig hjälp.

Oljehamnen, Malmö
Oljevägen 6
Kontor
240 m²

Kontor med potential belägen på Oljevägen 6 i Oljehamnen. Kontorslokalen är om 240 kvm med pentry och omklädningsrum. Verkstadsytor kan även hyras till. Området Oljehamnen är helt inhägnat och samtliga in- och utfarter bevakas av vakt dygnet runt.

Centrum, Malmö
S:t Gertrudsgatan 4a
Kontor
443 m²

Öppen och charmig kontorslokal på kanonläge med 5 minuter från Malmö Centralstation, där buss och tåg finns nära till hands. Lokalen är om 443 kvm på S:t Gertrudsgatan 4a.

Centrum, Malmö
Baltzarsgatan 21B
Kontor
361 m²

Ljus, rumsindelad kontorslokal på Baltzarsgatan 21B i centrala Malmö. Kontoret ligger på andra våningen och har ett gott serviceombud i närområdet.

Värnhem, Malmö
Drottninggatan 1
Kontor
532 m²

Rymlig kontorslokal på strategiskt läge vid Drottninggatan 1 i Malmö. Goda kommunikationsmöjligheter med bil då man med enkelhet tar sig snabbt ut på motorlederna.

Centrum, Malmö
Gustav Adolfs Torg 47
Kontor
190 m²

Ljus kontorslokal om 190 kvm mitt på Gustav Adolfs torg. Lokalen ligger i en fantastisk sekelskiftesfastighet med välkomnande entré.

Centrum, Malmö
Norra Vallgatan 66
Kontor
290 m²

Kontorslokal med karaktär på kanonläge med 5 minuter från Malmö centralstation där buss och tåg finns till hands. Bra serviceutbud med diverse butiker och restauranger.

Centrum, Malmö
Norra Vallgatan 66
Kontor
232 m²

Kontorslokal med karaktär på kanonläge med 5 minuter från Malmö Centralstation, där buss och tåg finns nära till hands. Bra serviceutbud med diverse butiker och restauranger.

Centrum, Malmö
Beringsgatan 4
Kontor
700 m²

Rymlig kontorslokal om cirka 700 kvadratmeter precis intill Malmö Live med goda kommunikationsmöjligheter med såväl bil som buss. Lokalen har en varierad planlösning med stängda kontorsrum, mötesrum, öppna landskap och som tack vare stora ljusinsläpp från fönster och atriumgård ger en trivsam miljö i hela lokalen. Lokalen är i dagsläget inte utrustat med pentry men som med fördel då går att anpassa efter behov intill närliggande toalettpaket. Lokalen kan även öppnas upp för att skapa öppnare ytor. Möjlighet till parkering finns i närliggande parkeringshus och Malmö centralstation ligger med 7 minuters promenad ifrån lokalen.

Malmö
Baltzarsgatan 30
Kontor
182 m²

På Baltzargatan 30 finns en kontorslokal på 182 kvm med öppen planlösning. Lokalen ligger på första våningen och har en stor öppen yta med plats för arbetsplatser.

Malmö
Hans Michelsensgatan 8
Kontor
812 m²

En tegelfastighet med karaktär och potential för företaget som vill ha det lilla extra. Fastigheten består av 812 kvm som är fördelat på tre våningsplan.

Malmö
Carlsgatan 12D
Kontor
272 m²

En rumsindelad kontorslokal på 272 kvm med en stor öppen kärna i mitten där kök finns. Lokalen ligger på nionde våningen där stora fönsterpartier ger en fantastisk utsikt över Nyhamnen.

Malmö
Kattsundsgatan 27
Kontor
370 m²

Kontorslokal om 370 kvm mitt i centrala Malmö. Lokalen ligger på femte våningen med adress Kattsundsgatan 27. Rumsindelad

Malmö
Kattsundsgatan 27
Kontor
370 m²

Kontorslokal mitt i centrala Malmö om 370 kvm. Lokalen ligger på fjärde våningen på Kattsundsgatan 27. Öppen planlösning med kontorsrum och utsikt över St. Petri kyrkan.

Malmö
Nordenskiöldsgatan 24
Kontor
387 m²

Spektakulärt kontorshotell för det större företaget som önskar ett eget kontor med helhetskoncept som receptionsservice, posthantering, städning och mötesrum.

Malmö
Celsiusgatan 31
Kontor
600 m²

Nyrenoverad lokal med mycket potential. Öppen planlösning med nylagt linoleum golv och undertak.

Centrum, Malmö
Södergatan 15
Kontor
314 m²

Ljus och fin kontorslokal med nya installationer om 314 kvadratmeter mitt på Södergatan. Vid entrén möts man av en större loungedel med öppet landskap med plats för cirka 12 person men där hela den öppna ytan kan flexibelt användas som kontorsplatser om 20 personer.

Malmö
Vinkelgatan 22
Kontor
250 m²

Helt nybyggt kontor på 250 kvm på Vinkelgatan 22 i Malmö. Fastigheten ligger i Spillpengen, precis intill Spillepengs fritidsområde.

Malmö
Vinkelgatan 22
Kontor
750 m²

Helt nybyggt kontor på 750 kvm på Vinkelgatan 22 i Malmö. Fastigheten ligger i industribyn precis intill Spillepengs fritidsområde.

Jägersro/Fosie, Malmö
Agnesfridsvägen 125
Kontor
580 m²

Visuellt beläget kontor i området Fosie/Jägerso. Byggnadens area är ca 550 kvm. Lokalen iordningställs i samråd mellan fastighetsägare och hyresgäst.

Malmö
Vinkelgatan 22
Kontor
500 m²

Helt nybyggt kontor på 500 kvm på Vinkelgatan 22 i Malmö. Fastigheten ligger i industribyn, precis intill Spillepengen.