Sök lediga lokaler

Jobs

Fastighetsmäklarassistent / Marknadsassistent Malmö

Link Publicerad 13 2017

Är du serviceinriktad, noggrann, har känsla för detaljer och tycker att det är roligt att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter, då kanske du är vår nya kollega på kontoret i Relier Syd i Malmö?

Vi söker en assistent som gillar service, som vill ansvara för administrationen samt vara ett stöd till våra lokalförmedlare och fastighetsmäklare. Du kommer att vara kontorets koordinator som har koll på kontorsmaterial, kan skriva objektunderlag och pressreleaser tillsammans med ansvarig fastighetsmäklare. Du kommer också administrera löneunderlag, enklare ekonomiadministration samt hantera företagets hemsida och andra sociala medier.

Det är viktigt att du är prestigelös och tycker om att arbeta tillsammans med kollegor i en mycket trevlig arbetsmiljö som präglas av snabbhet, ärlighet och att ha kul på jobbet.

Din bakgrund: Vi ser gärna att du har en mäklarassistentutbildning eller annan eftergymnasial administrativ utbildning samt har tidigare erfarenhet av administrativt och serviceinriktat arbete. Du kan enkelt utrycka dig i skrift, är van användare av olika datorsystem och användarprogram som MS Office, InDesign och Photoshop.

Språkmässigt är det viktigt att du kan svenska flytande i både tal och skrift men även grundläggande kunskaper i engelska tal och skrift. Tjänsten omfattar heltid, start så snart som möjligt och med placering på vårt nya moderna kontor mitt emot Malmö Live nära Malmö Centralstation.

Relier Syd AB samarbetar med STRETCHHR i denna rekrytering och du är varmt välkommen med din ansökan dock senast den 10:e december till recruit@stretchhr.se. Vi kommer att hantera ansökningar löpande så vänta inte till sista ansökningsdagen med att skicka in din CV och ansökan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Monika Kumlin Larsson 0706-291853.

Relier Syd AB – Real Estate Advisor //Magnus Silfver