Kontor 220 KVM | Pilgatan 6, Malmö

TA KONTAKT

Pilgatan mellan Värnhemstorget och köpcentrat Entré har nu börjat vakna till liv igen med många nya verksamheter på gatan.
Nyrenoverat snyggt kontor i markplan med både öppen planlösning och kontorsrum. Kontoret har helt ny ventilation och kyla installerad.

FAKTA

Gatuadress: Pilgatan 6
Stad: Malmö
Område: Värnhem
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 220 m²

OMGIVNING

Värnhem är ett delområde i stadsdelen Centrum, Malmö. Området ligger mellan Föreningsgatan och Nobelvägen, sydväst om Sallerupsvägen. Värnhem avser i dagligt tal ett större stadsområde som består av kvarteren kring Värnhemstorget, begränsat av Drottninggatan, Hornsgatan, Nobelvägen och Exercisgatan. Vid Värnhem finns allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker, restauranger och allservice.

SERVICE

På härliga livliga Värnhem finns det mesta på nära håll, så som de två stora matbutikerna, Ica Supermarket och Coop. Entré ligger ett stenkast från fastigheten och butiker, restauranger och närservice erbjuds i närområdet.

KOMMUNIKATIONER

Värnhemstorget är en av Malmös viktigaste knutpunkter för kollektivtrafiken och på 10 minuter når du Malmö City. I december 2018 öppnade även Östervärnstation där pågatågen stannar. Från Malmö C når du Värnhem via stadsbussarna 3, 4 samt 31.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Värnhem Pilgatan 6

2 + 2 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.