Lager 5500 KVM | Andesitgatan 12, Helsingborg

PDF-RITNING TA KONTAKT

Lager, logistik eller industri från 800 – 5500 kvm.
På attraktiva området Väla Södra finns bra etableringsmöjligheter för dig med behov inom lager, logistik eller lätt industri.
Helsingborg är en knutpunkt när det gäller lager/logistik och både E4 och E6 ligger intill området Väla Södra. Tomten ligger i nära anslutning till E6/E4 på perfekt läge för dig med lager-, logistik- eller lätt industriverksamhet.
Helsingborg är Skånes nav mot kontinenten och norrut vidare mot Stockholm eller Göteborg där E6 och E4 passerar genom staden och hamnen är en av Sveriges största. Med färjan tar du dig till Danmark inom 30 minuter.
Företag i närområdet: Nowaste Logistics, Postnord, Lindab, Veidekke är några av de företag som redan finns etablerat i området.
I Helsingborg har även PostNord TPL, DSV, Schenker ett flertal större lager.

Projekt fastighet på Väla Södra i Helsingborg – klar för inflyttning 12 månader efter signerat kontrakt. Möjlighet för olika verksamheter att etablera sig på och att påverka kontor och andra personalutrymmen. Fastighetsägaren har referens fastigheter med hög standard, låg energiförbrukning och i mycket fräscht skick i området.

"Projekt fastighet på Väla Södra i Helsingborg!"

FAKTA

Gatuadress: Andesitgatan 12
Stad: Helsingborg
Område: Väla Södra
Typ av objekt: Lager
Storlek: 5500 m²

SERVICE

Närmaste utbud av service är Väla centrum där det finns över 100 butiker och restauranger. Till Väla är det cirka 2,5 kilometer och det tar 4 minuter att åka med bil. Ett större serviceutbud finns även på Berga som ligger 3 kilometer norr om fastigheten, här hittar du bl.a. ett tiotal lunchrestauranger.

KOMMUNIKATIONER

Från området är det endast några hundra meter tills du når väg 111 (österleden) mot Höganäs eller Råå. Vill du istället åka på motorvägen kan du använda E4/E6 både norrut och söderut som går två kilometer bort. Närmaste busshållplats är Basaltgatan som trafikeras av stadsbusslinje nr 27 två gånger varje timme.

Anders Ledtje

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)731-40 10 40

Helsingborg Väla Södra Andesitgatan 12

9 + 13 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.