Kontor 150 KVM | Engelbrektsgatan 12, Malmö

TA KONTAKT

Mitt i Malmö City finns denna fina lokal i ett av Malmös mest centrala läge. Stilfullt, funktionellt och högt i tak samt fint ljusinsläpp tack vare stora, vackra fönster. Lokalen har även tillgång till en egen balkong som bidrar till en trevlig arbetsmiljö.

Lokalen är ca 160 kvm fördelat på två plan och har en rumsindelad planlösning. Bättre läge än så här kan det knappast bli med stadens puls utanför och all världens shopping och matupplevelser.

Smått otrolig hyra, ca 1850kr/kvm/år inklusive värme!

Hiss finns ej.

"Vackert sekelskifteskontor mitt i Malmö City!"

FAKTA

Gatuadress: Engelbrektsgatan 12
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 150 m²

OMGIVNING

Malmö City är det pulserande hjärtat i landets tredje största stad. Som sig bör finns här ett strålande utbud av affärer, restauranger och bostäder för alla smaker. Gågatan som löper från Malmö Central, via Stortorget och ända ner till Triangeln är det självklara shoppingstråket och här finns de flesta stora affärskedjor du kan förvänta dig.

SERVICE

Caféer och restauranger är rikliga i hela City. Stora gallerior som Hansa samlar ännu fler shoppingupplevelser och restauranger under samma tak och utgör ett fint alternativ när vädret inte spelar med.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationer finns det gott om med närhet till Malmö Central och knutpunkten Gustav Adolfs Torg. Sturup och Copenhagen Airport är inte långt bort, likt tåg- och bussresor i alla riktningar. I City tar du dig lättast fram till fots eller med cykel. Gång- och cykelbanorna är väl utbyggda och anpassade likt stora delar av övriga Malmö.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Centrum Engelbrektsgatan 12

15 + 14 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.