Är du serviceinriktad och tycker att det är roligt att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter då är du kanske vår nya kollega på Relier i Göteborg?

Vi söker nu en Fastighetsmäklar-& Marknadsassistent som vill ansvara för administrationen på vårt kontor. I den här rollen kommer du att vara kontorskoordinator och ett viktigt stöd till våra fastighetsmäklare och lokalförmedlare. Förutom det löpande administrativa arbetet så hjälper du till med framtagning av objektunderlag för fastigheter och lokaler, såsom prospekt, bildredigering, hämtar handlingar från myndigheter, publicera annonser på marknadsplatser m.m. Du kommer också att få utföra enklare ekonomiadministration samt arbeta med företagets marknadsföringskanaler så som hemsida och sociala medier. Det är en merit om du har erfarenhet från att administrera handlingar i fastighetsaffärer men det är inget krav. För ett effektivt samarbete så är det mycket viktigt för oss att du är prestigelös, serviceinriktad och tycker om att arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor, kunder och samarbetspartners.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som mäklarassistent eller motsvarande administrativ tjänst samt har erfarenhet av service- och kontorsarbete. Ett krav är att du uttrycker dig väl i tal och skrift samt är van användare av olika affärssystem, sociala medier, Office365, InDesign och Photoshop. Det är ett krav att du kan svenska flytande i både tal och skrift samt har grundläggande kunskaper i engelska.

Tjänsten omfattar heltid med start under våren 2022 och placering i Göteborg på vårt  kontor vid älvkanten på Nya Varvet. Vår arbetsmiljö präglas av snabbhet, ärlighet och att ha kul tillsammans.

Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 19:e mars 2022. Vi kommer att hantera ansökningar löpande så vänta inte till sista ansökningsdagen med att skicka in din CV och ansökan.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Backman 0709-242301 [email protected] eller Johan Holpers 0707-593464 [email protected]

Relier – Real Estate Advisor – är en fastighetsförmedlare med inriktning på kommersiella fastigheter, förmedling av lokaler, fastigheter och fastighetsbolag. Relier har idag kontor i Göteborg, Malmö och Helsingborg. Vi är idag ett 15-tal medarbetare varav 4 personer i Göteborgsregionen. Vi har ett av Sveriges största utbud av lediga lokaler. Relier- Real Estate Advisor grundades 2009. Se mer www.relier.se