Butik 112 KVM | Kamremsgatan 5, Varberg

TA KONTAKT

Här i norra delen av Varbergs tätort alldeles vid handelsområdet Lassabacka ligger denna fastighet som har förvandlats till ett attraktivt handelscentrum – Lugnetrondellen. Det öppnade 2017 och är Varbergs nyaste handelscentrum. Här finns hyresgäster som bland annat Jula, Max, Sportshopen mm. Handelscentrumet är ca 17 000 kvm stort.

"Butikslokal om 112 kvm i Varbergs attraktivaste handelscentrum"

FAKTA

Gatuadress: Kamremsgatan 5
Stad: Varberg
Område:
Typ av objekt: Butik
Storlek: 112 m²

OMGIVNING

Varberg är en turist- och handelsstad med hamn och båtförbindelser som ligger i Halland, belägen vid Kattegatt mittemellan Göteborg i norr och Halmstad i söder. Miljön är blandad och man har nära till både hav och natur. Varberg står även inför en spännande stadsutveckling och skall bli västkustens kreativa mittpunkt till 2025. När västkustbanan läggs i en tunnel frigörs stora ytor och staden kan växa.

KOMMUNIKATIONER

Hallandstrafiken ansvarar för busstrafiken i Halland men det är även lätt att pendla med SJ:s tåg till både Göteborg, Halmstad och Borås. Varberg ligger vid E6 och det tar cirka 45 minuter att köra från Varbergs stad till Göteborg eller Halmstad. Staden är även anpassad för att lätt kunna ta sig runt i med cykel

Torbjorn Roslund

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)703-57 99 31

2 + 8 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.