Kontor 200 KVM | Hamngatan 9, Trelleborg

TA KONTAKT

Mycket trivsam lokal om ca 200 kvm i mycket bra läge i centrala Trelleborg. Lokalen är belägen på våning tre i byggnaden med utsikt in mot city. Lokalen är anpassningsbar efter behov och har mycket potential!

"Trivsam lokal om ca 200 kvm på attraktivt läge!"

FAKTA

Gatuadress: Hamngatan 9
Stad: Trelleborg
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 200 m²

OMGIVNING

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och framför allt en mycket trevlig kuststad som ligger cirka 30 km söder om Malmö. Trelleborgs popularitet har under de senaste åren ökat och staden har minst sagt fått ett växande intresse. Det faktum att Trelleborg nu verkligen satts på kartan framgår av de spännande nyproduktionsprojekt som är på gång! Dessa inkluderar bland annat Västra Sjöstaden som kommer byggas längs kuststräckan och Terrasshusen placerade på Trelleborgs förmodligen högsta läge i området Västervång.

SERVICE

Kuststaden Trelleborg är utmärkt belägen med fantastiskt goda kommunikationsmöjligheter samtidigt som staden bjuder på många shoppingmöjligheter. På gågatan ligger bland annat det trevliga köpcentrumet Valengallerian. Man hittar även flera caféer, restauranger och små mysiga butiker. Apotek, vårdcentral, tandläkare och flera gym är ytterligare exempel på vad man finner i centrum. På onsdagar och lördagar erbjuds även mysig torghandel i staden.

KOMMUNIKATIONER

Fastigheten har centralstationen som granne och kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar. Den gamla vackra Centralstationen i Trelleborg har rustats upp och är ett modernt resecentrum för såväl tåg, som buss- och färjetrafik. Nya stationer finns även i Östra Grevie och Västra Ingelstad. På en halvtimme kommer man att kunna ta sig mellan centralstationerna i Trelleborg och Malmö. Även busstrafiken går från stationsbyggnaden. Pendlarparkering, taxi, cykelparkering och annan service kommer att finnas i anslutning till tågen. Från stationen går även bussar till bland annat Lund, Ystad och Malmö.

Julia Castro

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

10 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.