Lager 200 KVM | Industrigatan 33, Svedala

TA KONTAKT

Nu finns möjligheten att hyra en nyrenoverad lagerlokal med bra adress och läge i Svedala industriområde.

Det är en ljus och fräsch lagerlokal med många möjligheter att anpassa den efter just ert företags behov. Lokalen erbjuder mycket goda möjligheter för verksamheter som behöver lager, butik/showroom och kontor på samma plats. De sista bilderna i annonsen visar inspiration på hur det eventuellt skulle kunna inredas.

En lokal är ca 100 kvm med en fördelning där 65,1 kvm är på nedre plan och 31,8 kvm är det på det övre. Lokalen erbjuder en entrédörr bredvid en stor 4-delad vikport (3,5 m x 4,2 m) tillsammans med fönster ovan för fantastiskt ljusinsläpp. Takhöjd är ca 6 m.

OBS: Ifall behovet finns kan man slå ihop/öppna upp två lokaler (antingen på bredden eller längden) om man vill ha en större lokal på ca 200 kvm.

Till lokalen tillhör 2 parkeringsplatser och även plats för gemensamma parkeringsplatser.

Varje lokal är förberedd med vatten och avlopp för kök/pentry samt för wc/dusch.

Varje lokal har egen värmepump luft/luft som respektive lokal ansvarar för och betalar förbrukning för. Fastighetsmätare i el centralen. Individuella mätare i lokalerna. Varje lokal har även en egen ventilationsanläggning som respektive lokal ansvarar för.
Fibernät är anslutet.

två stycken identiska lokaler är hyreslediga, först till kvarn!

Varmt välkomna på visning!

"Nyrenoverad lagerlokal med fantastiska möjligheter för er verksamhet!"

FAKTA

Gatuadress: Industrigatan 33
Stad: Svedala
Område: Svedala
Typ av objekt: Lager
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Fastigheten har ett strategiskt läge som möjliggör att ha kunder i angränsade områden och städer så som Malmö Lund och Trelleborg. I närheten finns industrier, lager och bostäder. I Svedala finns ett aktivt näringsliv med stora fördelar för den som pendlar. Här finns ett bra utbud av nära service, handel och företagstjänster.

SERVICE

Affärsutbudet är bra, här finns även en stormarknad med ett mycket bra sortiment. Utspritt i närområdet finns även en del medelstora matbutiker. En stor fördel när man har det mesta i affärsväg runt omkring sig.

KOMMUNIKATIONER

Anslutningen till motorvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Malmö och Öresundsbron men även till de olika städerna i denna region. En av de stora fördelarna med Svedala är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Tåg och buss går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill. Läget är mycket strategiskt med goda kommunikationer via väg E65 & 108, tåg & buss och även Sturup flygplats.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Svedala Svedala Industrigatan 33

7 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.