Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Brogatan, Mölndal

Gatuadress:
Brogatan
Stad: Mölndal
Område: Mölndal
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 22000 m²

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra kontor med bästa läget i centrala Mölndal!

Om lokalen

Här finns nu möjligheten att hyra centrala kontor i Mölndal! Huset som kommer byggas ligger i anslutning till Mölndals Bro, med både pendeltågstation, spåvagnshållplats samt knutpunkt för busstrafiken. Närmsta granne till fastigheten ligger även nya Mölndals Galleria, med ett enormt utbud av handel och restauranger. 

Det kommer gå att hyra ytor från ca 700 kvm upp till hela 22 000 kvm. Här finns alltså möjligheten att hyra ett eget hus om totalt ca 22 000 kvm. Men möjligheten finns även att hyra ett våningsplan, där det minsta våningsplanet är ca 770 kvm beläget i högdelen av fastigheten. I den lägre delen är våningsplanen ca 1 285 kvm.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Relier

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier