Kontor 358 KVM | Alfagatan 20, Mölndal

TA KONTAKT

Vi kan idag erbjuda kontorslokaler i ett nybyggt hus vid Jolen, granne med Pedagogen i Mölndal. Här finns en lokalyta om ca 358 m2. Var med och utforma ert nya kontor

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

"Nybyggt kontorshus i Jolen granne med Pedagogen."

FAKTA

Gatuadress: Alfagatan 20
Stad: Mölndal
Område: Bifrost
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 358 m²

OMGIVNING

Lokalen är belägen i Jolen dvs det nybyggda området söder om Pedagogen. För övrigt är Mölndal är ett växande område med många spännande projekt i rullning. Ligger strax söder om Göteborg och bara några minuter från nöjesparken Liseberg. Det är en genuin och levande omgivning med mycket aktivitet. Mölndals Galleria med 65 butiker, caféer och restauranger är hjärtat i kommunen.

SERVICE

Mycket kontor, bostäder, sevärdheter, butiker och restauranger finns runtomkring och önskvärd service ligger aldrig för långt bort.

KOMMUNIKATIONER

Buss finns med färd mot både Frölunda som till Mölndals centrum, nära till söderleden för den bilburne. Det är även möjligt att ta både spårvagn, buss och pendeltåg och alla tre alternativ fungerar lika smidigt. Spårvagn och buss finns oftast några minuter bort och från hållplatsen Lackarebäck når du Korsvägen och Göteborgs Centralstation på 15-20 min. Via Mölndalsvägen kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

10 + 15 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.