Butik 60 KVM | Västra Varvsgatan 9B, Malmö

TA KONTAKT

I vackra och välbesökta Västra Hamnen finns denna ljusa och härliga lokal om ca 60 kvm. Till lokalen finns en egen entré och stora skyltfönster som är riktade ut mot gågatan. Lokalen har tidigare använts som sushirestaurang men kan likaväl vara kontor eller butik.

Fettavskiljare finns.

Bra läge med många förbipasserande samt finns busshållplats utanför lokalen för god synlighet och tillgänglighet med pendling.

"Lokal i Västra Hamnen om ca 60 kvm med stora skyltfönster ut mot gågatan!"

FAKTA

Gatuadress: Västra Varvsgatan 9B
Stad: Malmö
Område: Västra Hamnen
Typ av objekt: Butik
Storlek: Array m²

OMGIVNING

På ett välplacerat läge i Västra Hamnen finns denna lokal, nära till hamnens utbud samt centrala Malmö. Omgivningen består av kontorsbyggnader, restauranger, idrottsmöjligheter samt service. En kort promenad till hamnen med marin miljö, vatten och härlig miljö om somrarna.

SERVICE

I närheten finns Masttorget med ett stort utbud av restauranger, ICA Maxi, Systembolag, apotek, gym och mycket mer. Nära fastigheten finns ett hotell.

KOMMUNIKATIONER

Sportdepå med cykelparkering, omklädning och dusch i källaren för den aktiva pendlaren. Utanför lokalen ligger en busstation. 15 minuters promenad till Centralstationen för tåg och regionbussar. För bilpendlaren finns parkeringsplatser eller garage i närheten.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Västra Hamnen Västra Varvsgatan 9B

6 + 1 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.