Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Östra Varvsgatan 2, Malmö

Gatuadress:
Östra Varvsgatan 2
Stad: Malmö
Område: Västra Hamnen
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 925 m²

Sanna Ljungström

[email protected]
0705-675746

Beskrivning

På centralt läge i Västra Hamnen finns nu en ljus och inflyttningsklar kontorslokal om 925 kvm som täcker hela andra våningsplanet i den moderna kontorsfastigheten på Östra Varvsgatan. Med fönster i alla väderstreck blir kontorslokalen ljus och trevlig

Omgivning

Västra Hamnen i Malmö är ett populärt område som ligger mellan centralstationen och havet. Västra Hamnen har vuxit fram de senaste tio åren och har en modern framtoning. Området erbjuder många olika lunchrestauranger och i närheten finns även matbutiker, diverse affärer och gym. Parkeringshus finns intill fastigheten mot avgift.

Allmänt

På centralt läge i Västra Hamnen finns nu en ljus och inflyttningsklar kontorslokal om 925 kvm som täcker hela andra våningsplanet i den moderna kontorsfastigheten på Östra Varvsgatan 2. Idag består ytan av öppet kontorslandskap, ett flertal mindre kontor/samtalsrum samt tre större konferensrum. Med fönster i alla väderstreck blir kontorslokalen ljus och trevlig. Vid pentryt erbjuds generösa ytor som blir en trevlig mötesplats för fika- och lunch. Lokalen passar det större företaget som vill ha närhet till kommunikationer, service och centrum.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier