Butik 446 KVM | Östra Förstadsgatan 44, Malmö

TA KONTAKT

Denna lokalen är placerad på hörnet i fastigheten och i korsningen Östra Förstadsgatan/Drottninggatan. Lokalen har ett utmärkt för den som vill synas utåt med stora skyltfönster i ett område med hög aktivitet och rörelse.

Värnhemstorget är en av Malmös viktigaste knutpunkter för kollektivtrafiken. För kunder som kör bil är parkeringsmöjligheterna goda precis utanför lokalen eller i parkeringshuset hos Entré.

"Lokal med stora skyltfönster i centrala Malmö!"

FAKTA

Gatuadress: Östra Förstadsgatan 44
Stad: Malmö
Område: Värnhem
Typ av objekt: Butik
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Värnhem är ett delområde i stadsdelen Centrum, Malmö. Området ligger mellan Föreningsgatan och Nobelvägen, sydväst om Sallerupsvägen. Värnhem avser i dagligt tal ett större stadsområde som består av kvarteren kring Värnhemstorget, begränsat av Drottninggatan, Hornsgatan, Nobelvägen och Exercisgatan. Vid Värnhem finns allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker, restauranger och allservice.

SERVICE

På härliga livliga Värnhem finns det mesta på nära håll, så som de två stora matbutikerna, Ica Supermarket och Coop. Entré ligger ett stenkast från fastigheten och butiker, restauranger och närservice erbjuds i närområdet.

KOMMUNIKATIONER

Värnhemstorget är en av Malmös viktigaste knutpunkter för kollektivtrafiken och på 10 minuter når du Malmö City. I december 2018 öppnade även Östervärnstation där pågatågen stannar. Från Malmö C når du Värnhem via stadsbussarna 3, 4 samt 31.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Värnhem Östra Förstadsgatan 44

9 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.