Lager 3000 KVM | Strömgatan 15, Malmö

PDF-RITNING TA KONTAKT

Unik möjlighet att hyra del av fastighet på Segevång i Malmö/Arlöv, med optimalt kommunikationsläge i navet av Inre Ringvägen, Stockholmsvägen, Västkustvägen m.fl. Totalyta på 3 000 kvm fördelat på 1 800 kvm lager och 1 200 kvm kontor.
Stor inhägnad asfalterad markyta med parkeringsplatser och förvaringsytor bakom huset samt parkeringsplatser framför kontoret. Vädertätad sluss/rullport med måtten 3,6×3,9m. Lagrets takhöjd är 4,4m under balk.

"Lager, kontor och utomhusytor på optimalt kommunikationsläge."

FAKTA

Gatuadress: Strömgatan 15
Stad: Malmö
Område: Segevång
Typ av objekt: Lager
Storlek: 3000 m²

OMGIVNING

Fastigheten är belägen i Segevång, mellan Västkustvägen, Inre Ringvägen och Stockholmsvägen. På Segevång Industriområde finns en stor blandning av företagande, handel, lager och kontor.

SERVICE

Förutom det som erbjuds i området ligger centrala Malmö samt handelsplatserna Burlöv Center, Bernstorp och Toftanäs ca 5 min bort. Här finns handel, shopping, service, livsmedelsbutik med mera.

KOMMUNIKATIONER

Med närheten till Stockholmsvägen, Västkustvägen, Lundavägen och Inre Ringvägen tar du dig enkelt till centrala Malmö, Arlöv, Lund med mera. Busshållplats finns i närheten av fastigheten med bussar som tar dig runt Malmö och till Lund.

Mark Silfver

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)760-08 97 27

2 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.