Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Lager | Mejselgatan 3, Malmö

Gatuadress:
Mejselgatan 3
Stad: Malmö
Område: Nyhamnen
Lokaltyp: Lager
Storlek: 1440 m²

Beskrivning

Fastighet med karaktär på ett bra läge i Nyhamnen med närhet till både Centrum och Ringleden.

Byggnad

Lokalen om 1440 kvm utgörs av ca. 140 kvm kontor och 1300 kvm lager med en takhöjd om ca. 4,8 m under balk. Till lagret finns två stora markportar. 

Ledig från 1/3-2019 för snabb inflyttning. 

Område

Centrala Malmö nära allmänna kommuikationer från Centralstation Området runt Jörgen Kocksgatan och Mejselgatan är under stor utveckling med upprustade kontorsfastigheter.

Närheten till Centralstationen, som det senaste åren har gennomgått en fantastisk förvandling till internationellt resecentrum med stort utbud av restauranger och service, som skapar ett mycket bra läge för kontorsbyggnaden.

Service & Kommunikation

Centralstationen kan erbjuda flertalet restauranger och take-away för att stilla hungern på lunchen. Likväl finns här livsmedelsbutik och annan service för den som önskar. På 10 minuter når ni även Stortorget och vidare upp längs gågatan där alla servicebehov enkelt kan tillgodoses.

Fastigheten är belägen endast ett par minuters promemad från Centralstationen vilket är perfekt för de som pendlar med tåg och buss. Nås även smidigt med bil. Stort utbud av parkeringsplatser i området.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier