Kontor 300 KVM | Limhamnsvägen 111, Malmö

TA KONTAKT

Kliv in i denna häftiga lokal med läcker takhöjd och härliga ytor där ni får chansen att anpassa helt efter era önskemål!

Lokalen ligger utmed Limhamnsvägen och är lättillgängligt per bil, buss och cykel.

Lokalen har en häftig karaktär och är placerad i den gamla bevarade båghallen, med nya moderna installationer. Planlösningen är i dagsläget helt öppen och har flexibla ytor att anpassas efter er verksamhet.

Varmt välkomna på visning!

"Lokal som kan anpassas efter eran verksamhet!"

FAKTA

Gatuadress: Limhamnsvägen 111
Stad: Malmö
Område: Limhamn
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 300 m²

OMGIVNING

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område. Läget är magiskt och erbjuder promenadavstånd till Limhamns centrum med all tänkbar service, som t.ex. Sibbarps Kallbadhus. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan finner du den mysiga småbåtshamnen, Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och salta dopp på Ribban.

SERVICE

I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, gym samt flera restauranger och caféer.

KOMMUNIKATIONER

Buss nr 7 dig snabbt in till stadskärnan. Samtidigt tar vi oss snabbt och smidigt in till City med cykel eller bil. Gillar man att jobba i ett expansivt område i pittoresk hamnmiljö, är denna lokalen för dig!

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Limhamn Limhamnsvägen 111

9 + 13 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.