Kontor 3063 KVM | Sticklingvägen 19, Malmö

TA KONTAKT

Verksamhetslokaler strategiskt belägna i Hyllie som passar för utbildning, vård, studentboende och kontorsverksamhet.

Lokalerna fungerar idag som vård med möjlighet till boende. Planlösningen kan planeras och anpassas tillsammans med ny hyresgäst.

I dagsläget har lokalen en blandad planlösning med öppna ytor samt rumsindelade ytor. Lokalen är fördelad på två plan + en källarvåning. Det finns även en fantastisk innergård som man får utnyttja och njuta av. Lokalen har ca 44 st. lägenheter med pentry i alla rum samt tillhörande förråd i källaren. Hiss finns tillgängligt

I området finns det väldigt bra kommunikationer och gott om parkeringsmöjligheter.

"Stor lokal med stora möjligheter på ett attraktivt läge i Hyllie!"

FAKTA

Gatuadress: Sticklingvägen 19
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 3063 m²

OMGIVNING

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv miljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik.

SERVICE

Området erbjuder faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice, frisörer och skolor.

KOMMUNIKATIONER

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

Julia Castro

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Hyllie Sticklingvägen 19

3 + 8 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.