Kontor 2440 KVM | Skrivaregatan 1, Malmö

TA KONTAKT

Nu uppförs kontorshuset Kvartetten i Hyllie med lediga lokaler!
Aktuell yta på 2 440 kvm möjliggör cirka 175 st arbetsplatser på ett våningsplan med utrymme för kontor, loungedel, mötesrum i varierande storlekar samt en egen och gemensam takterrass med utsikt mot blivande park. Lokalen erbjuder hög takhöjd, stora fönster och flexibel planlösning. Materialvalen är anpassade till ljud och ljus. Möjlighet finns att påverka kontorets utformning.
På entréplan finns gemensam reception och lunchrestaurang samt service vid kundmöten, konferens eller företagsevent.

"Nyproducerad kontorsfastighet i Hyllie nära kommunikation, service och handel!"

FAKTA

Gatuadress: Skrivaregatan 1
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 2440 m²

OMGIVNING

Hyllie är ett expansivt område med stora variationer i byggnader med kontor, handel, service, nöje och bostäder. Här finns Malmö Arena med evenemang inom sport, nöje och kultur. Shoppingcentret Emporia med stort utbud av handel och restauranger. Hyllie station med buss- och tågtrafik. I området kring aktuell fastighet ska en stor park etableras.

SERVICE

I fastigheten erbjuds lunchrestaurang på markplan samt receptionsservice. Här kommer även finnas InstaBox för smidig paketutlämning. En kort promenad till Emporia för ett stort utbud av handel, service, restauranger, gym med mera.

KOMMUNIKATIONER

Optimalt läge nära kommunikation med kollektivtrafik, cykel och bil. I byggnaden kommer det på markplan finnas cykelparkering och laddskåp för batterier till elcykel samt ombytesrum med dusch. En kort promenad bort finns Hyllie station med tåg- och busstrafik inom Skåne samt tåg mot Danmark. Inom fem minuter nås på- och avfart till E20 och Inre Ringvägen. Garage kommer finnas i fastigheten samt p-hus i närheten.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Hyllie Skrivaregatan 1

6 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.