Kontor 205 KVM | Hyllie Vattenparksgata 12, Malmö

TA KONTAKT

På andra våningen i imponerande The Edge finns nu 205 kvm tillgängligt att hyra. Kan anpassas till rumsindelat kontor eller öppet kontorslandskap med konferensrum, pentry, lunchyta mm. Fantastiska vyer över landskapet i nordvästlig och nordöstlig riktning.
Som hyresgäst i fastigheten erbjuds tillgång till stort utbud av service, sportdepå med cykelparkering, duschar, omklädningsrum, takterrass, restaurang i entrén. Fastigheten är miljöbyggnad guld. Kontakta ansvarig uthyrare för mer information.

"Kontorslokal på 205 kvm i The Edge"

FAKTA

Gatuadress: Hyllie Vattenparksgata 12
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Hyllie är just nu ett av Europas mest expansiva företagsområden. Här finns allt från större huvudkontor till kreativa IT-bolag. Ett stenkast bort finns ett stort utbud av shopping, restauranger och service. Omgivningen blandas av kontor, service och nöje, bostäder och gröna ytor.

SERVICE

Lokalen har ett optimalt serviceläge. I närheten finns Emporia, Malmö Arena, handelsplatsen Svågertorp med brett och varierande utbud av handel, service och restauranger. Emporia är ett välbesökt ställe och lockar besökare från hela Skåne och Danmark. I området finns även stora hotell etablerade.

KOMMUNIKATIONER

Optimalt läge nära kommunikation med kollektivtrafik, cykel och bil. I Hyllie finns närhet till både tågstation och bussförbindelser. Två minuter bort finns Hyllie station, en av citytunnelns tre stationer. Köpenhamn och Copenhagen Airport går också att nå från Hyllie Station vilket gör Hyllie till ett attraktivt läge för flera verksamheter och huvudkontor. Inom fem minuter med bil nås på- och avfart till E20 och Inre Ringvägen.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Hyllie Hyllie Vattenparksgata 12

4 + 14 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.