Kontor 749 KVM | Hyllie Stationstorg 31, Malmö

TA KONTAKT

Ett helt våningsplan på imponerande 749 kvm med en fantastisk 360 graders utsikt. Här finner du 16 kontorsrum för individuell arbetsro, 20 platser i det öppna landskapet för kreativa samarbeten och 8-10 flexibla platser för dynamiska teammöten. Dessutom erbjuder lokalen 6 mångsidiga samtals- och mötesrum i varierande storlek för att möta alla dina affärsbehov. Med möjlighet för en reception är denna lokal inte bara effektiv utan också välkomnande för alla besökare.

"Storslagen och funktionell lokal till uthyrning!"

FAKTA

Gatuadress: Hyllie Stationstorg 31
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 749 m²

OMGIVNING

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv arbetsmiljö. Hyllie växer ständigt tack vare goda kommunikationer, närhet till E6/E20, 20 minuter till Copenhagen Airport samt stort utbud av butiker, träning och service. Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

SERVICE

Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

KOMMUNIKATIONER

Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Hyllie Hyllie Stationstorg 31

7 + 11 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.