Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Hyllie Stationstorg 31, Malmö

Gatuadress:
Hyllie Stationstorg 31
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 162 m²

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra lokaler i framtidens Malmö. På The Point erbjuds det yteffektiva och flexibla lokaler med högt i tak. Ytor från 140 kvm upp till ca 20 000 kvm

Lokal

På bästa kommunikationsläge håller nu The Point på att ta plats. Detta moderna hus består av 29 våningar och mäter 110 meter över marken. Här kan du tillsammans med fastighetsägaren planera ert nya kontor för att tillgodose just dina behov. Hör av dig för mer information så kan vi prata vidare om just era möjligheter!

Omgivning

I Hyllie planeras parker och grönområden för att ge området en perfekt blandning av natur och modern arkitektur.

Närservice

 I området finns bl.a. Malmö Arena, Malmö Mässan och Emporia. Därav har du ett stort utbud av resturanger och butiker samt närhet till ett flertal hotell.

Parkering

Det är gott om parkeringar under och intill Point Hyllie. Här finns ett underjordiskt garage och ett parkeringshus. Sammanlagt ca 6 000 parkeringsplatser i närområdet.

Kommunikation

Hyllie är ett av Malmös mest växande stadsdel bl.a. genom dess strategiskt läge som gör att du har nära till allt. Åk t.ex. till Malmö C på 6 minuter eller till Köpehamns flygplats på 13 min. 

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier