Butik 112 KVM | Hyllie boulevard 6, Malmö

TA KONTAKT

På 112 kvm kommer det finnas serveringsytor för sittande gäster med RWC, tillredningskök, diskrum, varumottagning och bra personalutrymme med WC, dusch och omklädningsrum. Mycket bra och synligt läge med stora skyltfönster ut mot Boulevarden. I grannlokalerna kommer det bli en till restaurang samt butik och i huset blir det hyresrätter.

Lokalen ligger på ett mycket strategiskt läge med gångavstånd till Emporia, Malmö Arena, Hyllie Station, Malmömässan och Hylliebadet.

Lokalen är redo för tillträde preliminärt i v.9 2024 och kommer då vara helt rå (avlopp och golvrännor satta) med stora möjligheter att anpassas efter era önskemål.

"Här finns möjligheten att etablera Er restaurang eller café i helt ny lokal på Hyllie Boulevard, ett stenkast bort från bland annat Emporia!"

FAKTA

Gatuadress: Hyllie boulevard 6
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Typ av objekt: Butik
Storlek: 112 m²

OMGIVNING

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv arbetsmiljö. Hyllie växer ständigt tack vare goda kommunikationer, närhet till E6/E20, 20 minuter till Copenhagen Airport samt stort utbud av butiker, träning och service. Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

SERVICE

Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

KOMMUNIKATIONER

Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Hyllie Hyllie boulevard 6

10 + 4 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.