Välj en sida
  • English
x

Kontor | Hyllie Allé 40, Malmö

Gatuadress:
Hyllie Allé 40
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 6900 m²

Sanna Ljungström

[email protected]
0705-675746

Beskrivning

År 2022 ska The Corner stå klart med cirka 6 900 kvm yta. Ljusa och moderna kontor som utformas efter era önskemål, 400 – 6 900 kvm. Varje våningsplan blir cirka 1200 kvm och önskar ni stora sammanhängande ytor kan en interntrappa byggas mellan planen.

I husets bottenplan planerar man för en restaurang samt konferens möjligheter som man som hyresgäst kan ta del av. Dessutom kommer två gemensamma takterrasser byggas samt en grön innergård

Omgivning

Hyllie är just nu ett av Europas mest expansiva företagsområden. Här finns allt från större huvudkontor till kreativa IT-bolag. Ett stenkast bort finns ett stort utbud av shopping, restauranger och service. Det är enkelt och smidigt att pendla till och från Hyllie, båda med buss och med tåg. Kastrups internationella flygplats ligger endast 13 minuter bort med tåg, och det tar endast 7 minuter till centrala Malmö.

Allmänt

Planlösningen bestäms tillsammans med hyresgästen i samråd med fastighetsägarens arkitekt. Goda möjligheter till efterfrågan på utformning. 3 meter i tak och hiss finns i fastigheten.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier