Kontor 300-6900 KVM | Hyllie Allé 40, Malmö

TA KONTAKT

Hörnet mellan Hyllie Allé och Hyllie Boulevard är skådeplatsen för The Corner – ett kontorshus som bokstavligen sticker ut. Inte bara på grund av de mjukt välvda panoramafönsterna. Den blåskimrande, böljande keramiska fasaden låter sig knappast passeras omärkt heller. Peab Fastighet tillsammans Wingårdhs arkitekter står bakom The Corner, det nya kontorshuset mitt i Hylliesmeten.

Men det är mycket mer än den inbjudande arkitekturen som gör The Corner till en mötesplats för såväl kollegor och kunder som förbipasserande. Entrén välkomnar aktningsfullt och ståtligt med sin levande atmosfär, och den tillhörande restaurangen gör lunchvalet enkelt och AW:n nära. Här hittas även en prunkande innergård som nästintill toppas av två frodiga takterrasser med möjlighet för både mingel och små molnfria stunder som ger extra energi till hela arbetslivet.

Lägg hörnbiten i vardagspusslet.
The Corner är ett modernt, sobert elegant och urbant kontorshus mitt i Hylliesmeten. De ynka 150 meterna till Citytunneln gör pendlingen bekväm och det centrala läget kommer med goda grannar.
Tvärs över gatan möter du Öresundsregionens högsta kontorshus, The Point som är integrerat med Quality Hotel View. Här finns restaurang, bar och baristagodkänt finkaffe!

Emporia erbjuder allt man kan önska i form av shopping och inspiration. Här görs enkelt ärenden under lunchen. Och efter jobbet kan middagen snabbt plockas med från den välsorterade ICA-butiken, känd för sin fina delikatess och som gärna levererar allt ert nya kontor kan tänkas behöva.

Vi gör arbetsplats för era unika önskemål.
The Corner har en modern urban gestaltning och innefattar totalt ca 7000 kvm fördelat på 7 våningsplan. Varje våningsplan är ca 1200 kvm och det går att bygga interntrappa mellan våningsplanen om så önskas. I källaren finns 46 parkeringsplatser samt möjligheter för cykelparkering och omklädnad/dusch.

Tillsammans med er skräddarsyr vi planlösningen efter vad som passar ert team bäst. Och följer er i varje steg på vägen mot en inspirerande miljö som rymmer lika mycket bränsle för kreativitet, som trivsamt lugn och arbetsro. Vill ni ha många mötesrum, cellkontor – eller trivs ni bäst i öppna kontorslandskap? Det bestämmer ni.

Välkommen till The Corner – möjligheter från varje vinkel

"The Corner - Korsningen där arbetsdagen möter livet"

FAKTA

Gatuadress: Hyllie Allé 40
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 300 - 6900 m²

Mark Silfver

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)760-08 97 27

Malmö Hyllie Hyllie Allé 40

10 + 4 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.