M13307

Övrigt 530 KVM | Hyllie allé 40, Malmö

TA KONTAKT

Ta möjligheten att etablera er restaurangverksamhet i nya ”The Corner” i Hyllie. Lokalen finns på entréplan i ett kontorshus med närliggande bostadsområde, har ett fantastiskt skyltläge, gångavstånd till Emporia, tågstationen och arenan med mera. Lokalen ligger i ett aktivt gatuhörn mitt i potentiellt kundflöde av passerande fotgängare, cyklister, bilister och busspendlare under alla dagens timmar. Flexibla restaurangytor från 300 – 530 kvm. Fastigheten är under uppförande, lokalen kommer därför anpassas till er verksamhet och önskemål och ha ett modernt utseende i nyskick!
Ritning är förslag på utformning av lokal. Tillträde under 2023.
Välkommen till The Corner – möjligheter från varje vinkel!

"Restauranglokal med perfekt kundflöde och skyltläge i Hyllie!"

FAKTA

Gatuadress: Hyllie allé 40
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Typ av objekt: Övrigt
Storlek: 530 m²

OMGIVNING

Hyllie är ett expansivt område med stora variationer i byggnader med kontor, handel, service, nöje och bostäder. Här finns Malmö Arena med evenemang inom sport, nöje och kultur. Shoppingcentret Emporia med stort utbud av handel och restauranger. Hyllie station med buss- och tågtrafik. I området kring aktuell fastighet ska en stor park etableras.

SERVICE

Lokalen har ett optimalt serviceläge. I närheten finns Emporia, Malmö Arena, handelsplatsen Svågertorp med brett och varierande utbud av handel, service och restauranger. Emporia är ett välbesökt ställe och lockar besökare från hela Skåne och Danmark. I området finns även stora hotell etablerade.

KOMMUNIKATIONER

Optimalt läge nära kommunikation med kollektivtrafik, cykel och bil. I Hyllie finns närhet till både tågstation och bussförbindelser. Två minuter bort finns Hyllie station, en av citytunnelns tre stationer. Köpenhamn och Copenhagen Airport går också att nå från Hyllie Station vilket gör Hyllie till ett attraktivt läge för flera verksamheter och huvudkontor. Inom fem minuter med bil nås på- och avfart till E20 och Inre Ringvägen.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Hyllie Hyllie allé 40

7 + 15 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.