Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Hyllie Allé 38, Malmö

Gatuadress:
Hyllie Allé 38
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 160 m²

Beskrivning

På Hyllie Allé byggs den nya kontorsfastigheten Dungen. Lokalen om 160 kvm går att användas som kontor, showroom eller butik. Fastigheten beräknas vara färdigbyggd Q1 2019 och utmärker sig som en grön byggnad med miljöcertifiering och levande grönska

Omgivning

Hyllie är just nu ett av Europas mest expansiva företagsområden. Här finns allt från större huvudkontor till kreativa IT-bolag. Ett stenkast bort finns ett stort utbud av shopping, restauranger och service. Det är enkelt och smidigt att pendla till och från Hyllie, båda med buss och med tåg. Kastrups internationella flygplats ligger endast 13 minuter bort med tåg, och det tar endast 7 minuter till centrala Malmö.

Allmänt

På Hyllie Allé byggs den nya kontorsfastigheten Dungen. Lokalen om 160 kvm har ett fantastiskt skyltläge utmed utmed Arenagatan och Hyllie Allé och går att användas som kontor, showroom eller butik. Fastigheten beräknas vara färdigbyggd Q1 2019 och utmärker sig som en grön byggnad med miljöcertifiering och levande grönska. Inne i entréplanets atrium kommer träd planteras för att skapa en grön och trevlig miljö. Fastigheten består av sex våningar med ett underjordiskt parkeringsgarage.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier