Kontor 263 KVM | Bjäre plats 13, Malmö

TA KONTAKT

Nu kan ert företag bli första hyresgästerna i nybyggda lokaler i The Gate på Bjäre plats mellan Svågetorp och Hyllie. Moderna lokaler med fantastisk utsikt över Hyllies omgivningar, bron och öppna landskap. Med ett helt eget våningsplan på 263 kvm har du utsikt och ljusinsläpp från höga fönster åt samtliga väderstreck. Pentry med diskmaskin. Planritning är endast ett exempel, väggar går att anpassa efter era önskemål om öppen-eller rumsindelad planlösning. Parkering finns vid fastigheten och ett garage kommer byggas. The Gate är en miljöbyggnad.

"Toppvåningen i nya, ljusa lokaler med närhet till service och kommunikation!"

FAKTA

Gatuadress: Bjäre plats 13
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 263 m²

OMGIVNING

Här blandas handel och service med kontor, bostäder, kommande parker och öppna landskap. Optimalt kommunikationsläge för kontor med närhet till kollektivtrafik, större trafikleder och trafik till Danmark.

SERVICE

I området finns gott om service både på intilliggande Svågertorp och Emporia. Stort utbud av handel, shopping, restauranger, nöje och mycket mera på shoppingcentret, Malmö Arena, Malmömässan och dess omgivning.

KOMMUNIKATIONER

Promenad och cykelavstånd till stationerna Svågertorp och Hyllie för kollektivtrafik via tåg och buss till resterande Skåne samt Danmark. Endast en minut till Yttre- och Inre Ringvägen med bil.

Sanna Ljungström

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)705-67 57 46

10 + 3 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.