Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Lager | Oljevägen 6, Malmö

Gatuadress:
Oljevägen 6
Stad: Malmö
Område: Hamnen
Lokaltyp: Lager
Storlek: 1836 m²

Beskrivning

Verkstadslokal med potential på Oljevägen 6 i Oljehamnen. Lokalen har en yta om 1 836 kvm varav 178 kvm är kontor en trappa upp. Ytterliggare kontor och omklädningsrum utgör ca. 240 kvm. Verkstadsytor om 696 kvm har god tillgänglighet via portar och lastkaj. Inom fastigheten finns även stora utvändiga uppställningsytor, på såväl hårdgjord yta som gräsyta.
Det finns även ca 900 kvm kallager ledigt för uthyrning.
Ej aktuell för bilverkstad.

Byggnad

Lagerlokal med potential belägen på Oljevägen 12 i Oljehamnen. Lagerlokalen har en total yta om 1 836 kvm med kontor och omklädningsrum som utgör ca.240 kvm. Lager- och industriytorna om 696 kvm har en takhöjd upp till balk om ca 4,5-5 meter med god tillgänglighet via portar och lastkaj. Inom fastigheten finns även stora utvändiga uppställningsytor, på såväl hårdgjord yta som gräsyta. Lager- och industriytor har varierande takhöjd. Området Oljehamnen är helt inhägnat och samtliga in- och uthamnsportar bevakas av vakt dygnet runt.  Detta innebär att säkerheten inom området och fastigheten är mycket hög.

Område

Fastighet är belägen i området Oljehamnen i Malmö, där omgivningen utgörs av oljerelaterade verksamheter, lättare industri- och lagerverksamheter, samt kontor.

I Oljehamnen, liksom i Norra Hamnen, finns idag ett tjugotal företag verksamma inom framför allt logistik och lättare tillverkning. Hamnen har en strategisk position i Öresundsregionen. Från hamnen har man nära till omfattande nät av motorväg och järnväg. Västkustvägen med nya trafikplatsen Spillepengen gör att anslutningen till E6/E22 är mycket snabb.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier