Butik 65 KVM | Jungmansgatan 12, Malmö

TA KONTAKT

På World Trade Center i Västra Hamnen finns nu en ledig butikslokal om 65 kvm på entréplan med bra skyltläge i korsningen Västra Varvsgatan/Stora Varvsgatan. Lokalen kan anpassas efter era önskemål och har idag WC, städutrymme och möjlighet till avskild personaldel. Ej möjligt med tillagning av varm mat eller verksamheter som kräver fettavskiljare. Området har bra exponering många timmar av dygnet då här finns kontor, bostäder, butiker och annan service, hotell och fritidsaktiviteter.
World Trade Center erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk. Fastigheten har en fantastisk utsikt med en bemannad reception och vill möta alla olika sorters behov som företag kan ha.

"Butikslokal med mycket bra exponering på WTC i Västra Hamnen!"

FAKTA

Gatuadress: Jungmansgatan 12
Stad: Malmö
Område: Hamnen
Typ av objekt: Butik
Storlek: 65 m²

OMGIVNING

Västra Hamnen i Malmö är ett populärt område som ligger mellan centralstationen och havet. Västra Hamnen har vuxit fram de senaste tio åren och har en modern framtoning. Området erbjuder många olika lunchrestauranger och i närheten finns även matbutiker, diverse affärer och gym.

SERVICE

Här finns Apoteket, Systembolaget och ICA Maxi som även erbjuder posttjänster. Hotellet Park Inn, Turning Torso och World Trade Center erbjuder konferenslokaler i området.

KOMMUNIKATIONER

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var 5:e minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter. Med cykel tar det ca 5 minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn

Jennie Hansen

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

2 + 12 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.