M13307

Kontor 1597 KVM | Stenyxegatan 28, Malmö

TA KONTAKT

Mitt i Fosie finns nu möjligheten att hyra ett eget kontorshus i gott skick om 1 597 kvm. Lokalen är idag mestadels rumsindelad men kan anpassas efter hyresgästens behov. Utanför lokalen finns ca 60 parkeringsplatser. På fastighetens innergård finns även en pool som kan nyttjas av hyresgästen. Strategiskt läge med närhet till ringvägarna.

"1 597 kvm stor kontorsfastighet mitt i Fosie"

FAKTA

Gatuadress: Stenyxegatan 28
Stad: Malmö
Område: Fosie
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 1597 m²

OMGIVNING

Fosie industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området är beläget sydost om Malmö och började utvecklas i början av 1970-talet. De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosie.

SERVICE

Fosie Industriby erbjuder ett stort utbud av vardaglig service. Här finns goda lunchmöjligheter och på Jägersro Center som ligger i närheten finns handel, restauranger, service och nöjen.

KOMMUNIKATIONER

Närheten till Yttre- och Inre Ringvägen gör resandet smidigt in till centrala Malmö, Köpenhamn, mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. Utanför fastigheten finns busshållplats med Stadsbuss som går in till centralstationen.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Fosie Stenyxegatan 28

12 + 6 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.