Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Kantyxegatan 23, Malmö

Gatuadress:
Kantyxegatan 23
Stad: Malmö
Område: Fosie
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 102 m²

Beskrivning

Lokal om 102 kvm vid Fosies industriområde. Lokalen är en del i en kontorshotell och har en egen entré. Perfekt för det lilla företaget.

Omgivning

Fosie industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området är beläget sydost om Malmö och började utvecklas i början av 1970-talet. De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosie. Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet smidigt, både till Köpenhamn och mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. På Jägersro Center finns service såsom bank, systembolag, livsmedel mm samt ett större utbud av restauranger. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Stenyxegatan, med närhet till både Hyllie och centrala Malmö.

Allmänt

Lokal om 102 kvm vid Fosies industriområde. Lokalen är en del i en kontorshotell och har en egen entré. Perfekt för det lilla företaget. I lokalen finns ett gemensamt atrium med möjlighet för konferens och möten. Bastu finns tillgängligt i fastigheten och ett flertal lunchrestauranger ligger i området.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier