Lager 6800 KVM | Agnesfridsvägen 182, Malmö

TA KONTAKT

Stort lager på 4 500 kvm med tillhörande kontor på 2 300 kvm som kan delas efter era önskemål. Lagret har 6 m takhöjd och markportar på 3.2 x 3 m. Bra och stora ytor runt fastigheten för transporter samt parkering. Kontoret är ljust och fräscht, stora glaspartier ger behagligt ljusinsläpp. I nuvarande planlösning är det enskilda rum i varierande storlekar blandat med kontorslandskap, konferensrum och sällskapsytor. Flera atriumgårdar ger en härlig känsla mellan ute och inne. Lokalerna kan även nyttjas för handel (dock ej detaljhandel). Bra skyltläge och mycket lättillgängligt läge på Fosie.

"Stort lager med kontor med bra skyltläge på Agnesfridsvägen i Fosie."

FAKTA

Gatuadress: Agnesfridsvägen 182
Stad: Malmö
Område: Fosie
Typ av objekt: Lager
Storlek: 6800 m²

OMGIVNING

Fosie industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området är beläget sydost om Malmö och började utvecklas i början av 1970-talet. De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosie.

SERVICE

Stort utbud av service på Jägersro Center med handel, livsmedel, restauranger, service och nöjen. I omgivningen finns många lunchrestauranger inom gångavstånd.

KOMMUNIKATIONER

Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet smidigt in till centrala Malmö, Köpenhamn, mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. Utanför fastigheten finns busshållplats med Stadsbuss som går in till centralstationen.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Fosie Agnesfridsvägen 182

4 + 7 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.