Kontor 357 KVM | Dockplatsen 12, Malmö

TA KONTAKT

På bästa läge i Dockan finns nu denna kontorslokal på 357 kvm ledig. Med stora, generösa fönsterpartier mot hamnen bjuder lokalen på en fantastisk utsikt. Lokalen ger möjlighet att sitta i öppet landskap likväl som i enskilda rum, helt beroende på din verksamhets behov och önskemål. Det finns sammanlagt tre mötesrum, ett som rymmer 14 personer och två som har plats för fyra personer. Dessutom finns det ett stort och modernt pentry med access till en balkong med utsikt mot hamnen.

"Kontorslokal om 357kvm med fantastisk utsikt"

FAKTA

Gatuadress: Dockplatsen 12
Stad: Malmö
Område: Dockan
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 357 m²

OMGIVNING

Det finns ett stort utbud av service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. inom Dockanområdet. I området finns det även bra pendlingsmöjligheter och bara tio minuters promenad bort finns Malmö Centralstation.

SERVICE

Det finns ett stort utbud av lunchrestauranger i fastigheten och inom gångavstånd i Dockan. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

KOMMUNIKATIONER

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Centralstationen nås inom 10 minuters promenad, här finns både buss- och tågförbindelser som tar er ut i hela regionen.

Jennie Hansen

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

1 + 7 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.