Kontor 80 KVM | Tärningholmsgatan 6, Malmö

TA KONTAKT

Lokal på bra läge i Slottsstaden om ca 80 kvm i bottenplan. Stora skyltfönster ut mot gatan och tillgång till handfat för möjlighet till tex behandlingar.

Ej tillgänglighetsanpassad.

"Lokal om ca 80 kvm i Slottsstaden!"

FAKTA

Gatuadress: Tärningholmsgatan 6
Stad: Malmö
Område: Centrum - Slottsparken
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Detta område är ett av Malmös mest attraktiva och populära område för alla åldersgrupper. Området täcker stora delar av Västra Innerstaden och angränsar till stadsdelarna Fridhem, Ribersborg, Fågelbacken/Davidshall, Pildammarna och Dammfri. Närhet har du till både hav, parker och City.

SERVICE

Här finner vi allehanda butiker såsom blomsterbutiker, klädbutiker och inte minst inspirerande inredningsbutiker. Här finns även apotek, konditori, pizzerior, restauranger och caféer. Kronprinsens köpcentrum har allt du behöver när du behöver det med livsmedelsbutik med sena öppettider, Systembolag, optiker, pappershandel och omfattande utbud av lunchrestauranger.

KOMMUNIKATIONER

På kort cykelavstånd når du Centralstationen, gamla innerstaden och med bil är vi här nära Öresundsbron och underbara Danmark. Här finns även gott om bra bussförbindelser till övriga delar av staden.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Centrum – Slottsparken Tärningholmsgatan 6

2 + 4 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.