Kontor 93 KVM | Skeppsbron 13B, Malmö

TA KONTAKT

Här erbjuds en kontorslokal på första våningsplanet om 93 kvm som även är möjligt att nyttja som butik och showroom. Bra skyltläge på hörna med fönster mot både Skeppsbron och Hans Michelsensgatan och ligger på ett fint läge vid hamninloppet med närhet till vatten och centralstationen. Lokalen anpassas efter era önskemål och verksamhet. Planlösningen är rumsindelad i varierande storlekar på rum, två toaletter, pentry och förråd.

Kolgahuset är ett av Malmös första funkishus från 1935 av arkitekt Carl-Axel Stoltz, hela fastigheten renoverades 2019 för att möta dagens behov.

Trevlig solig innergård. Gemensam takterrass med milslånga vyer!

"Trevlig lokal på hörna lämplig för kontor, butik eller showroom med bra skyltläge intill Skeppsbron!"

FAKTA

Gatuadress: Skeppsbron 13B
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Området präglas av kontor, bostäder, service, universitet och hamnmiljö. Här finns det nära till allt, bra kommunikationer, nära till naturen och bra service och nöjesutbud.

SERVICE

En kort promenad till stora utbud av lunchrestauranger, apotek, handel, banker, livsmedelsbutiker, gym, shopping med mera! I kvarteren erbjuds det mesta och en kort promenad på 5-10 min nås shoppinggatan och det absoluta cityläget!

KOMMUNIKATIONER

En kort promenad till Centralstationen för stort utbud av bussar och tåg. För bilpendlaren kommer man snabbt ut på ringlederna via flera alternativa vägar. Malmö är även en cykelstad för den som önskar miljömedvetna färdmedel.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Centrum Skeppsbron 13B

12 + 10 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.