Butik 145 KVM | Östra Förstadsgatan 1, Malmö

TA KONTAKT

Attraktivt butiksläge vid Slussplan!

Lokalen är en fin butiks och- kontorslokal med en flexibel yta och stora skyltfönster ut mot Östra Förstadsgatan.

Lokalen är ca 145 kvm och där finns även ett lager i källaren på ca. 20 kvm. Det går även att bygga samman med lokalen bredvid som är 135 kvm.

"Attraktivt butiksläge vid Slussplan!"

FAKTA

Gatuadress: Östra Förstadsgatan 1
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Butik
Storlek: 145 m²

OMGIVNING

Värnhem är ett delområde i stadsdelen Centrum, Malmö. Området ligger mellan Föreningsgatan och Nobelvägen, sydväst om Sallerupsvägen. Värnhem avser i dagligt tal ett större stadsområde som består av kvarteren kring Värnhemstorget, begränsat av Drottninggatan, Hornsgatan, Nobelvägen och Exercisgatan. Vid Värnhem finns allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker, restauranger och allservice.

SERVICE

På härliga livliga Värnhem finns det mesta på nära håll, så som de två stora matbutikerna, Ica Supermarket och Coop. Entré ligger ett stenkast från fastigheten och butiker, restauranger och närservice erbjuds i närområdet.

KOMMUNIKATIONER

Värnhemstorget är en av Malmös viktigaste knutpunkter för kollektivtrafiken och på 10 minuter når du Malmö City. I december 2018 öppnade även Östervärnstation där pågatågen stannar. Från Malmö C når du Värnhem via stadsbussarna 3, 4 samt 31.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Centrum Östra Förstadsgatan 1

14 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.