Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Lilla Torg 1, Malmö

Gatuadress:
Lilla Torg 1
Stad: Malmö
Område: Centrum
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 1180 m²

Sanna Ljungström

[email protected]
0705-675746

Beskrivning

Ljus och modern kontorslokal mitt i händelsernas centrum på Lilla Torg. Lokalen består av en yta om 1180 kvm, men det går även att dela upp den i mindre ytor vid behov

Omgivning

Lilla Torg är en av Malmös mest populära kvarter med ett flertal restauranger. Det centrala läget gör att ett stort utbud av butiker, service, hotell och restauranger finns tillgängligt i direkt anslutning till lokalen. Här finns allt inom gångavstånd. Endast tre minuters promenad till Malmö Centralstation och lätt access ut till de större trafiklederna som Stockholmsvägen och Nobelvägen. Parkeringsmöjligheter finns på Stortorget eller i parkeringsgarage på Djäknegatan.

Allmänt

Ljus och modern kontorslokal mitt i händelsernas centrum på Lilla Torg. Lokalen består av en yta om 1180 kvm, men det går även att dela upp den i mindre ytor vid behov. Kontoret är fördelat på två plan – plan 5 och 6 – med en öppen planlösning och konferensrum i olika storlekar. Nyrenoverat kök med plats för en större matgrupp. Fastigheten upprättades år 1929 och har renoverats i omgångar.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier