Kontor 350 KVM | Kattsundsgatan 27, Malmö

TA KONTAKT

På andra våning finns denna kontorslokal som vetter ut mot Kattsundsgatan. Lokalen har en flexibel planlösning , öppna ytor och mindre rum för möten. I lokalen finns ett pentry som ligger i direkt anslutning till ett större rum som kan fungera som personal- eller konferensrum. Från detta rum har man även tillgång till en egen balkong. Man når även lokalen enkelt från den gemensamma entrén/trapphuset på Kattsundsgatan.

FAKTA

Gatuadress: Kattsundsgatan 27
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 350 m²

OMGIVNING

I fastighetens närområde finns butiker och restauranger och bara ett stenkast bort ligger köpcentret Hansa. På bara fem minuters promenad når du Malmö centralstation med restauranger, mattorg samt buss- och tågförbindelser som tar dig er ut i hela regionen.

SERVICE

I fastighetens närområde finns butiker och restauranger och bara ett stenkast bort ligger köpcentret Hansa. På bara fem minuters promenad når du Malmö centralstation med restauranger och mattorg.

KOMMUNIKATIONER

Utanför fastigheten går både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där du enkelt kan ta dig vidare med tåg mot bland annat Lund, Köpenhamn, Helsingborg, Göteborg. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.

Julia Castro

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Centrum Kattsundsgatan 27

2 + 14 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.